"Visita a Caviar Nacarii"
El nostre alumnat va visitar el centre on es produeixen els anomenats diamants negres dels ‪‎Pirineus‬, el ‪‎Caviar‬ Nacarii. La visita a la piscifactoria de Les ens va permetre conèixer la producció de caviar  en primera persona, juntament amb tots els seus secrets i la seva carn d’esturió. L'alumnat va poder descobrir la història, orígens, les etapes del cicle de vida de l’esturió en estat salvatge i en captivitat, així com, el procés d’elaboració del caviar.

Les instal.lacions es troben a les afores de la localitat i la seva ubicació permet la cria dels esturions a 700 metres d'altitud. La piscifactoria esta situada al marge del riu Garona, a poca distància del seu naixement i envoltada de natura. Aquest centre de producció és l’únic del món ubicat en un paratge verge d'on rep les aigües procedents del desglaç, que és l’ingredient indispensable per obtenir un caviar d’excel·lent qualitat.

Els esturions de Caviar Nacarii creixen de manera natural i sostenible a les cristal·lines aigües del riu Garona, al cor de la Vall d’Aran. La puresa de les aigües procedents del desglaç i un marc natural incomparable permeten obtenir un caviar d’altíssima qualitat i transparència de sabor.

    

 
Ca
viar Nacarii més info:
 www.caviarnacarii.com