"San Sebastián Gastronomika" s'ha convertit en la primera visita obligada a l'inici de cada curs acadèmic. La fira té lloc durant el mes d'octubre o de novembre cada any. Gràcies als patrocinadors i a l'empresa organitzadora de l'esdeveniment podem assistir als esdeveniments i presentacions de les creacions culinàries més importants del món.

Durant dos o tres dies els alumnes poden veure les novetats gastronòmiques presentades pels millors cuiners del mónReconeguts cuiners com Ferran Adrià, Juan Mari Arzak, Martín Berasategui, Carmen Ruscalleda, Gordon Ramsay, Alain Ducasse o bé tots aquells que tenen alguna cosa a dir dins l'univers dels Estels Michelin ha presentat alguna vegada les seves creacions en aquest esdeveniment anual. A més, aquesta fira té un gran reso mediàtic, es seguida per més d'una seixantena de mitjans de comunicació de tot el món. 

  

El curs 2013-14 l'esdeveniment va girar en torn als nous cuines, la majoria d'origen espanyol, que estan revolucionant la gastronomia a la ciutat de Londres.